Werken bij
KidzEiland

Werken bij KidzEiland is uitdagend en verbindend. Met een team bevlogen collega’s bieden we een plek waar kinderen in een vertrouwde en inspirerende omgeving kunnen spelen, leren en ontspannen. KidzEiland heeft 15 peuterspeelzalen en 5 BSO locaties op Goeree-Overflakkee. Heb jij ook een hart voor kinderen? Zet je talent en enthousiasme in voor onze organisatie!

Over de organisatie

Bij KidzEiland ben je onderdeel van een gezellig team, waarbij je mag zijn wie je bent en waar je inzet en ideeën gewaardeerd worden. Het werk is leuk en veelzijdig, je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en als je wilt kun je op verschillende locaties werken.

KidzEiland bestaat uit een team van ruim 40 medewerkers die werken op de BSO’s, peuterspeelzalen en ondersteunende diensten. Medewerkers die met hart en ziel werken aan een fijne, veilige en inspirerende plek waar kinderen helemaal zichzelf kunnen zijn en zichzelf kunnen ontwikkelen.

Hier staan wij voor

Bevlogen

We zijn bevlogen in het uitvoeren van ons vak en doen ons werk met hart en ziel. Dat proef je, dat voel je.

Betrokken

We doen het niet alleen, we doen het samen. Samen met collega’s en samen met ouders. Wij denken mee.

Speels

Wij geven ruimte om te spelen en ruimte om jezelf te zijn. Je mag bij ontdekken wie je bent!

Openstaande vacatures

Wij zijn een groeiende organisatie die altijd in beweging is. Daarom zijn wij op zoek naar enthousiast en gemotiveerde medewerkers die zich voor KidzEiland in willen zetten.

Vacature pedagogisch medewerker

Wij zijn op zoek naar pedagogische medewerkers voor onze peuterspeelzalen en BSO locaties op Goeree Overflakkee.

Vrijwilliger Dirksland en Herkingen

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor Peuterspeelzaal de Hummelhoek in Dirksland en Peuterspeelzaal Pinkeltje in Herkingen (dinsdagochtend en/of vrijdagochtend).

Vacature BBL'er (werken/leren)

Wij zijn op zoek naar BBL-studenten die een opleiding volgen tot pedagogisch medewerker. Wil jij je steentje bijdragen aan onze organisatie en wil jij je aansluiten bij ons team van professionele en enthousiaste collega’s?

Stuur een
open sollicitatie in

Is er op dit moment geen vacature die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie in!