Pinkeltje

Welkom bij peuterspeelzaal Pinkeltje!

Onze peuterspeelzaal zit in een basisschool. Dit zorgt voor een fijne, warme samenwerking met school. De peuters gaan al even kijken in de klas. Ook de school voelt al vertrouwd aan wat de stap naar de basisschool kleiner maakt.

Op Pinkeltje lezen we graag voor. Dit bevordert de taalontwikkeling. Wist u dat ook gebaren goed is voor de taalontwikkeling. Daarom gebruiken wij veel gebaren op de peuterspeelzaal. Muziek maken vinden we leuk. Vooral bij een verjaardag maken we er een feestje van met slingers én muziek!

 

Dagindeling

Als alle kinderen binnen zijn gaan we in de kring. We zingen ons ‘goede morgen’ liedje, we kijken of alle kinderen er zijn en welke dag het is.

Daarna gaan we vrij spelen. Tijdens het vrij spelen is er ruimte om in een kleine groep een activiteit te doen of juist 1 op 1 met een kind iets te doen. Na het vrij spelen gaan we opruimen zodat we in de grote kring met elkaar een boekje kunnen lezen.

Daarna gaan we eten en drinken en daarna tijd om naar buiten te gaan! Daarna gaan we nog even naar binnen om de ochtend af te sluiten in de kring.

Adres

Telefoon

06 – 53 58 91 46

Openingstijden

8.15 – 12.15 uur

(inloop van 8.15 – 8.30 uur, ophalen om 12.15 uur)

Openingsdagen

Dinsdag
Vrijdag

LRK

202553863