Image Alt

Peuterstad

Peuterstad

Welkom op peuterspeelzaal Peuterstad!

Op deze gezellige locatie werkt juf Marieke samen met juf Nicole. De peuters komen altijd met veel plezier naar de peuterspeelzaal. De juffen betrekken de peuters bij de indeling van de ruimte. Een aantal keer op een jaar worden de hoeken veranderd en hierin worden de peuters betrokken. Zo ontstaat er weer een nieuwe uitdagende ruimte waar er ontdekt, gespeeld en ontwikkeld kan worden.

 

Dagindeling

Na binnenkomst is er eerst ruimte om vrij te spelen. Tijdens vrij spel mogen de kinderen zelf kiezen waar ze mee spelen en wat ze willen ontdekken. We spelen mee en verrijken het spel van de kinderen door soms iets toe te voegen aan het spel of het spel woorden te geven. Op deze manier stimuleren we de kinderen in hun ontwikkeling.

Na het vrij spelen gaan we aan tafel om wat te eten en drinken. Na het eten en drinken is er een activiteit. Dit kan een beweegspel zijn, een knutselactiviteit of een andere activiteit. Daarna gaan we lekker buiten spelen en dan is de ochtend alweer voorbij en gaan we naar huis.

 

“Ik vind het belangrijk dat elk kind gezien wordt en dat hij mag zijn wie hij is. Waar nodig zetten we ons extra in om het kind te begeleiden in zijn ontwikkeling.”

Adres

Telefoon

06-33878205

Openingstijden

8.15 -12.00 uur

(Inloop van 8.15- 8.30 uur, ophalen vanaf 11.55 uur)

Openingsdagen

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Vrijdag

Leidsters

Marieke Trommel, Nicole de Kovel

LRK

489021773

Gastouderopvang

Ja