Image Alt

Peuterstad

Peuterstad

Welkom op peuterspeelzaal Peuterstad!

De peuters komen altijd met veel plezier naar de peuterspeelzaal. De juffen betrekken de peuters bij de indeling van de ruimte. Een aantal keer op een jaar worden de hoeken veranderd en hierin worden de peuters betrokken. Zo ontstaat er weer een nieuwe uitdagende ruimte waar er ontdekt, gespeeld en ontwikkeld kan worden.

 

Dagindeling

Na binnenkomst is er eerst ruimte om vrij te spelen. Tijdens vrij spel mogen de kinderen zelf kiezen waar ze mee spelen en wat ze willen ontdekken. We spelen mee en verrijken het spel van de kinderen door soms iets toe te voegen aan het spel of het spel woorden te geven. Op deze manier stimuleren we de kinderen in hun ontwikkeling.

Na het vrij spelen gaan we aan tafel om wat te eten en drinken. Na het eten en drinken is er een activiteit. Dit kan een beweegspel zijn, een knutselactiviteit of een andere activiteit. Daarna gaan we lekker buiten spelen en dan is de ochtend alweer voorbij en gaan we naar huis.

 

“Ik vind het belangrijk dat elk kind gezien wordt en dat hij mag zijn wie hij is. Waar nodig zetten we ons extra in om het kind te begeleiden in zijn ontwikkeling.”

Adres

Telefoon

06 – 33 87 82 05

Openingstijden

8.15 – 12.15 uur

(inloop van 8.15 – 8.30 uur, ophalen om 12.15 uur)

Openingsdagen

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Vrijdag

LRK

489021773