Image Alt

Olleke Bolleke

Olleke Bolleke

Welkom bij peuterspeelzaal Olleke Bolleke!

Op deze mooie ruime locatie kunnen kinderen heerlijk spelen. De buitenruimte is ruim en er kan hier fijn gefietst worden, in de zandbak gespeeld worden of glijden van de glijbaan. Binnen zijn er verschillende speelhoeken gecreëerd waar de kinderen heerlijk kunnen spelen.

De activiteiten stemmen we af op de groep. We werken veel in kleine groepjes zodat elk kind aan bod komt. Elk kind ontwikkelt zich op zijn eigen tempo en door in kleine groepjes te werken kunnen we goed afstemmen op het tempo van het kind.

 

Dagindeling

Als alle kinderen binnen zijn gaan we in de kring. We zingen ons ‘goede morgen’ liedje, we kijken of alle kinderen er zijn en welke dag het is.

Daarna gaan we vrij spelen. Tijdens het vrij spelen is er ruimte om in een kleine groep een activiteit te doen of juist 1 op 1 met een kind iets te doen. Na het vrij spelen gaan we opruimen. Als alles is opgeruimd gaan we aan tafel wat eten en drinken.

Na het eten en drinken gaan we een activiteit doen. Dit kan knutselen zijn, een beweegactiviteit of een activiteit met Puk. We sluiten de ochtend af met buiten spelen.

Adres

Telefoon

06 – 51 05 63 97

Openingstijden

8.15 – 12.15 uur

(inloop van 8.15 – 8.30 uur, ophalen om 12.15 uur)

Openingsdagen

Maandag
Dinsdag
Woensdag

LRK

426913486