Image Alt

Eben Haezer

Eben Haezer

Welkom bij peuterspeelzaal Eben Haezer!

Onze peuterspeelzaal zit in een basisschool. Dit zorgt voor een fijne, warme samenwerking met school. De peuters gaan al even kijken in de klas. Ook de school voelt al vertrouwd aan wat de stap naar de basisschool kleiner maakt. We werken veel samen met de basisschool, zo doen we als peuterspeelzaal mee met activiteiten van school en werken we soms met school aan hetzelfde thema.

 

Dagindeling

Als alle kinderen binnen zijn gaan we in de kring. We zingen ons ‘goede morgen’ liedje, we kijken of alle kinderen er zijn en welke dag het is. De kinderen kunnen iets vertellen als ze dat willen.

Daarna gaan we vrij spelen. Tijdens het vrij spelen is er ruimte om in een kleine groep een activiteit te doen of juist 1 op 1 met een kind iets te doen. Na het vrij spelen gaan we opruimen. Daarna gaan we aan tafel wat eten en drinken. Daarna doen we een activiteit. Dit kan knutselen zijn, een beweegactiviteit of een activiteit met Puk. Tot slot gaan we lekker buiten spelen. We sluiten de ochtend af met een boek voorlezen in de kring en krijgen alle peuters nog een koekje.

Adres

Telefoon

06 – 51 63 47 13

Openingstijden

8.15 – 12.15 uur

(inloop van 8.15 – 8.30 uur, ophalen om 12.15 uur)

Openingsdagen

Woensdag
Vrijdag

LRK

100048146