Image Alt

Oudercommissie en betrokken sponsoren vernieuwen het speeltoestel bij peuterspeelzaal de Gornet (KidzEiland) in Ouddorp

Oudercommissie en betrokken sponsoren vernieuwen het speeltoestel bij peuterspeelzaal de Gornet (KidzEiland) in Ouddorp

Peuterspeelzaal de Gornet van KidzEiland vindt het geweldig dat de oudercommissie zich heeft ingezet, zodat via sponsorgeld een nieuw speeltoestel aangeschaft kon worden.
Op vrijdag 26 april werd in aanwezigheid van de ouders, leidsters, sponsoren en belangstellenden het nieuwe buitentoestel officieel ingespeeld door peuters van de Gornet. Met de zomermaanden in het vooruitzicht, kunnen de peuters heerlijk met elkaar buitenspelen.

Met een nieuwe samenstelling van enthousiaste oudercommissie leden zijn deze eind 2023 gestart met het eerste project: het buiten speeltoestel. Het huidige speeltoestel was aan vervanging toe. De oudercommissie heeft sponsoren benaderd en op die manier hebben zij in korte tijd voldoende geld ingezameld voor een nieuw buiten speeltoestel. Nu kunnen de peuters weer veilig buitenspelen.
Pedagogisch medewerkers Marga en Coby: “Wij zijn erg blij dat er een nieuw buiten speeltoestel beschikbaar is gesteld dankzij de oudercommissie en sponsoren. Zo kunnen onze peuters het buitenspelen beleven door het samen verkennen, verbreden en verdiepen van het spel op het veilige en vertrouwde plein”.

De opening werd een feest met allerlei activiteiten voor de kinderen zoals cup-cakes versieren, kleuren, schminken en hamburgers eten. Ook konden de ouders en andere belangstellenden een kijkje nemen in de peuterspeelzaal de Gornet van KidzEiland.