Image Alt

Veelgestelde Vragen

Veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op!

De meest actuele informatie rondom corona vindt u hier.

Er is een studiedag op de basisschool, zijn jullie dan de hele dag open?

Als er studiedagen zijn op de basisschool dan biedt KidzEiland hele dag opvang aan voor uw kind. De opvang is vanaf 8.30 uur. Als u op een studiedag normaal VSO afneemt, kunt u deze ochtend ook VSO afnemen en vanaf 7.00 uur uw kind brengen.

Als u gebruik wilt maken van opvang tijdens een studiedag kunt u dit aanvragen via het Ouderportaal.

Ik wil graag een extra dag mijn kind naar de BSO brengen. Hoe regel ik dit?

Extra opvang is mogelijk binnen het afgesloten pakket en kan maximaal twee maanden van te voren aangevraagd worden via het ouderportaal. Op basis van het aantal kinderen en beschikbare personeel wordt bekeken of extra afnemen mogelijk is.

Als het mogelijk is, ontvangt de ouder een bevestiging per e-mail. Hierdoor is de extra afname definitief en worden de kosten ervan in rekening gebracht. Ouders ontvangen voor de extra opvang een factuur op basis van het roosteropvangtarief voor de BSO.

Voor meer informatie over het ouderportaal klik hier.

Mijn kind is ziek, aan wie geef ik dit door?

Als uw kind ziek is dan verzoeken wij u de locatie telefonisch op de hoogte te stellen of af te melden via het ouderportaal.

Ik kom mijn kind om 17.00 uur ophalen, maar ik betaal wel tot 18.00 uur. Hoe zit dit?
Wij bieden vaste pakketten aan 13.45/14.30 uur tot 18.00 uur. De kosten die de BSO maakt worden verdeeld over deze openingsuren en aan de hand hiervan wordt de uurprijs berekend. Om de kosten over zoveel mogelijk uren te verdelen houden wij de uurprijs laag. Als de uurprijs laag blijft, dan hoeft u zelf ook minder bij te betalen. Netto scheelt het u kosten. Als wij een pakket tot 17.00 uur zouden aanbieden, zou de uurprijs omhoog gaan. U moet dan zelf meer bij betalen per uur, dus netto zou het voor u duurder worden.
Ik wil een dag ruilen, kan dat?

Een ruiling kunt u aanvragen via het ouderportaal.

Ik wil de opvang stoppen of iets wijzigen in de opvang.

Als u iets wilt wijzigen in de overeenkomst kunt u schriftelijk of per email via administratie@KidzEiland.nl aanvragen. Er geldt een wijzigingstermijn van één maand.

Als u de opvangt wilt stopzetten kunt u dit schriftelijk of per email via administratie@KidzEiland.nl doen. We hanteren een opzegtermijn van één maand.

Kan ik ook een halve dag opvang afnemen?

Het is mogelijk om een halve dag vakantieopvang af te nemen. De tijden voor halve dagen zijn: 7.00-12.30 uur en van 12.30 – 18.00 uur.

De minimale afname voor vakantieopvang is 2 dagdelen per week.